Små lån med høj sikkerhed? ▷ KasseKreditten rådgiver dig (2019) ✓

Små lån

Små lån og minilån med høj sikkerhed? Læs her!

Når du søger efter små lån online, kan det godt føles som at fare vild i en jungle. Overalt du kigger bliver der reklameret med fantastiske tilbud på små lån du kan få udbetalt lige her og nu.
Men hvor sikkert er det? Alle har vel læst om de farlige lånehajer, der kun er ude på at snyde folk. Og så er der jo også luksusfælder og gældsspiraler som man hører så meget om at unge kommer ud i. Hvis du også leder efter små lån med høj sikkerhed er du heldigvis kommet til det rette sted!

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328.35
 • ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.686,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.8.242,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.13.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Små lån fra Dansk virksomhed!

Vi er en 100% dansk virksomhed baseret i København og tilbyder små lån af høj kvalitet til det danske marked. Sammen med vores moderselskab Finans 247 og søsterselskab MiniFinans har vi masser af erfaring inden for små lån og kreditlån.

Lyder det lidt for nemt? Vores små lån er nemme!

Med alle de tilbud der ligger nemt tilgængelige på nettet kan det nogle gange godt virke lidt for nemt. Nogle af de fælder mange falder i er netop at låneudbyderen ikke kræver NemID. Andre låneudbydere tilbyder også lån til folk der er registreret i RKI eller andre skyldnerregistre.
I begge tilfælde er det ikke sikkert og så tilkommer der også sædvanligvis høje renter og/eller skjulte gebyrer.
Der findes mange nemme lån på markedet. Du har måske hørt om denne type lån som et kviklån, smslån, forbrugslån eller et mobil lån. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de er lån der er hurtige og nemme at optage.

Vores sikkerhed er i top med NemID

Hos Kassekreditten.dk går vi meget op i sikkerhed – vi vil nemlig gerne have, at du kommer igen!

Det virker så dejligt nemt at tage små lån, men hvis man ikke føler sig sikker går fidusen af det. En af de måder vi sikrer både dig og os selv på, er ved at benytte NemID til verifikation.

Nem ID er din digitale signatur som du også benytter til netbank, SKAT, Borger, E-Boks, og diverse andre offentlige tjenester.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Vi tilbyder nogle af Danmarks bedste små lån

Som du ved er der mange udbydere af små lån at vælge imellem når man søger online, men der er flere grunde til at vi mener Kassekreditten.dk er en af Danmarks bedste online lån.

For det første har du alle de samme fordele hos os som du ville have haft hos andre udbydere. Det vil sige at du hurtigt kan ansøge, hurtigt får svar, og selvfølgelig hurtigt får dine penge udbetalt. Der hvor vi skiller os ud fra mængden er når det kommer til renter, afbetaling på lånet, og lånets løbetid. Hos Kassekreditten.dk kommer du nemlig hverken til at betale tårnhøje renter eller stresse over korte låneperioder.

Små lån med høj sikkerhed - Kassekreditten.dkHvordan foregår det?

Ligesom med andre små lån du finder online er ansøgningsprocessen nem og ligetil:

 • Du ansøger på vores hjemmeside ved hjælp af dit NemID og dine kontaktoplysninger
 • Når vi har disse oplysninger fra dig foretager vi en kreditvurdering så vi ved hvor meget vi kan låne dig
 • Du kan så vælge hvor meget af dit bevilgede kredit, du vil have udbetalt – du kan altid få resten senere

Hvor meget kan de små lån være på?

Det kommer an på den kreditvurdering vi foretager når du først ansøger om lån hos os. Da vores kredit hører ind under kategorien ’små lån’ er beløbet du kan få bevilget selvfølgelig derefter.

Men det betyder ikke at du ikke kan få råd til det du går og drømmer om! Hos Kassekreditten.dk kan du nemlig låne alt fra 3.000-15.000 kr. alt efter din kreditvurdering.

Hvordan får du så de små lån?

Så snart vi har godkendt din ansøgning og foretaget din kreditvurdering har du adgang til din kredit. Som nævnt kan du selv bestemme hvor meget af dit rådighedsbeløb du vil have udbetalt ad gangen. Udbetaling af dit lån sker til din Nem-konto som er knyttet til dit NemID.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvor meget skal du af med i renter?

Kassekredittens renter er meget lav i forhold til hvad du måske har set med andre små lån. Hos Kassekreditten.dk skal du nemlig kun betale et minimumsbeløb på 12,5% af din udbetalte kredit hver måned.

Er der andre gebyrer på de små lån?

Når du bliver oprettet som kunde hos Kassekreditten.dk foretager vi en kreditvurdering af dig. Dette koster 495 kr. i gebyr, som bliver lagt oven i din hovedstol og skal betales tilbage sammen med resten.

Måske vil du kreditvurderes igen på senere for at få højere kredit, hvis nu din økonomiske situation er blevet bedre.- I så fald vil vi meget gerne lave en ny kreditvurdering, men bliver nødt til at tage et nyt gebyr.

Hvornår skal de små lån betales tilbage?

Som nævnt ovenfor har vi en meget længere låneperiode end du måske er vant til med små lån online. Du har som kunde hos Kassekreditten.dk et helt år til at betale det lånte beløb tilbage i.

Det vil sige at du helt selv bestemmer hvordan du vil klare afbetalingen, så længe du dækker det månedlige minimumsbeløb. Hele det udbetalte beløb skal ikke betales tilbage inden for en bestemt periode, men det er vigtigt at du sørger for at betale din minimumsbetaling hver måned.

Hvad hvis du skal bruge flere små lån?

Når vi har foretaget en kreditvurdering af dig er loftet for hvor meget kredit du kan få derved sat. Grunden til dette er at vi har står til ansvar både overfor dig som forbruger og den danske lovgivning.

 

Hvad hvis du har nogle spørgsmål eller brug for hjælp?

Oplever du nogle problemer med vores hjemmeside eller har du problemer med din ansøgning kan du altid kontakte vores kundeservice. De kan nås på telefon 71 70 10 60 på alle ugens hverdage fra klokken 9-17.

Skulle uheldet være ude og du alligevel har problemer med afbetaling på din kredit kan kundeservice også hjælpe med det.- Bare ring i god tid så vi har bedst mulighed for at hjælpe dig og lave en plan for tilbagebetaling af din kredit.
Du kan også bare gå direkte til vores låneansøgning her. Og ellers kan du selvfølgelig læse mere om vores lånevilkår her.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?

Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?

Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto få minutter efter, du har godkendt dit lån.

Hvem bliver godkendt?

For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.