SMS LÅN ▷ Lån op til 15.000,- ▷ Straksudbetaling ▷ Ansøg her ✅

SMS lån

SMS lån - Lån hurtigt og sikkert hos KasseKreditten i 2020

Er du på udkig efter et nemt og hurtigt SMS lån? Så er du kommet til det rigtige sted. Med din mobil i hånden, har det aldrig været lettere at låne penge. Vi har optimeret vores side, så du kan låne via din mobiltelefon. På den måde kan du hurtigt og nemt, med kun få klik, låne penge hos os. Hos KasseKreditten tilbyder vi lån mellem 3.000 og 15.000 kroner.

Låner du penge hos os, slipper du for de mange møder med banken og om at skulle bede om lov. Hos os er du få klik fra at låne de penge du har brug for, så du hurtigt kan komme videre. Vi tror på, at det ekstra økonomiske råderum, ikke er noget vi skal blande os i. Det er din egen sag, hvor meget du låner og hvor længe.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

SMS lån eller mobillån - Hvad er det?

Nemid-guide

Ligesom med et SMS lån kan du med et lån via mobilen hurtigt låne til livet. Der er på den måde ikke den store forskel mellem de to typer kviklån. Du kan kalde det et kvik SMS lån. Det eneste du skal er blot at have en smartphone, data på mobilen eller WIFI samt dit NemID.Så er du få klik fra at kunne få et SMS lån på 3.000 og helt op til 15.000 kroner. 78 % af alle voksne danskere har en smartphone. Nu har det aldrig været lettere at låne, om det er til uforudsete udgifter eller en drømmerejse. 

Låner du penge hos os, får du allerede pengene på din konto inden for få minutter. Så slipper du for at tage tid ud af din hverdag til møder med din bankrådgiver. Du skal ikke stille sikkerhed i form af hus eller bil, og du kan bruge pengene på det, du drømmer om.

SMS lån eller mikrolån?

Et SMS lån 2020 er egentligt et mikrolån, som du kan ansøge om via SMS. Mange udbydere er dog gået væk fra metoden. Et mikrolån er ligesom et kviklån, hurtig lån og forbrugslån et kortvarigt lån af en mindre sum. Ofte skal du betale lånet tilbage inden for 1 til 3 måneder, men hos Kassekreditten har du en fleksibel låneperiode. Der er mange fordele ved at låne hos os. Blandt andet skal du ikke igennem en lang proces med din bankrådgiver. Du slipper også for, at skulle vurdere hvilken type lån du skal have i banken og for at forklare, hvad du skal bruge pengene til.

Du får altså en række fordele ved at vælge KasseKreditten:

 • Du har pengene på din konto indenfor få minutter, såfremt at du er godkendt
 • Du kan klare det hele fra mobilen
 • Du skal ikke til møder i banken
 • Du skal ikke stille sikkerhed i form af dit hus eller bil
 • Du kan bruge pengene på det, du drømmer om
 • Du kan bruge dit NemID som digital underskrift. Det er ikke muligt at tage et lån uden NemID hos os.

SMS lån eller ej - Vi har gjort det hurtigt og nemt at låne på mobilen

De fleste ting foregår efterhånden online. Du kan både bestille dagligvarer, købe tøj, betale dine regninger, og bestille ferier; så selvfølgelig kan du også tage et SMS lån online. Du behøver altså ikke at skabe plads og rum i din i forvejen travle hverdag til at skulle ned i banken og spørge om mulighederne for et lån. I mange år har der været en del udenlandske banker på det danske lånemarked. Men nu er der begyndt at komme flere danske spillere på markedet, der laver skarp konkurrence på de allerede etablerede firmaers lånetilbud.

Fordi at alt netop foregår online efterhånden, gør det at de online låneudbydere ikke har de samme udgifter som bankerne med fysiske filialer. Fordi vi netop skærer på denne udgift, er det én af årsagerne til, at vi kan netop kan tilbyde en fornuftig rente på vores lån.

Ulemper ved SMS lån

Om det er et SMS-lån, kviklån, forbrugslån eller en anden type lån, er der altid udfordringer. Eksempelvis har du ikke den personlige kontakt med en rådgiver. Dette har vi forsøgt at hjælpe med, ved at tilbyde en kundeservice i høj kvalitet. Det bliver en mere selvstændig proces, når du vælger et lån gennem en privat virksomhed. Dette kræver derfor også, at du har overblik over din økonomi, så du kan betale dit lån tilbage. Bliver dette en udfordring, kan du dog kontakte vores kundeservice, så vi kan finde frem til en fornuftig løsning.

Når du først har modtaget pengene, er de dine. Vi følger ikke op med spørgsmål til formålet - om det er en rejse, hårde hvidevarer, elektronik eller noget fjerde. Du har helt frie hænder, så længe du overholder dine afbetalinger. Jo hurtigere du indfrier din kredit, jo flere penge sparer du. På den måde er det både i din og vores interesse, at du kan betale dit lån tilbage.

Lav et budget inden du optager et lån

Vi vil altid opfordre vores låntagere til, at lægge et budget inden de tager et lån. Lægger du et budget, har du et større overblik over din økonomi. Så ved du hvilke udgifter og indtægter du har, og hvilket rådighedsbeløb du har når alle udgifter er betalt.
Det er en fordel, da du derved har større mulighed for at finde ud af hvilke poster du bør spare på. Laver du et budget, er du også mere sikker på, hvilket lånebeløb du i realiteten har brug for, og hvad du har mulighed for at betale tilbage. Så låner du ikke mere end højest nødvendigt.

Sådan ansøger du om et lån

Når du skal ansøge om et SMS lån hos os, skal du først vælge det lånebeløb som du interesseret i at låne. Vælg derfor først et lånebeløb mellem 3.000 og 15.000 kroner. Når du har valgt lånebeløbet, skal du udfylde oplysningerne: CPR-nummer, e-mailadresse og telefonnummer i ansøgningformularen og underskrive den med dit NemID. Så laver vi en kreditvurdering af dig, ud fra de oplysninger du har givet os adgang til via din e-SKAT. Herefter vender vi straks tilbage med et svar på din ansøgning.
Godkender vi din ansøgning, skal du underskrive en lånekontrakt. Godkender vi ikke din ansøgning, vil du få information om det. Det kan skyldes at lånebeløbet er for højt. Er det tilfældet vil vi informere dig om, hvilket beløb vi i stedet kan tilbyde dig.

SMS lån: Kært barn har mange navne

 

Mange tror fejlagtigt, at et kviklån er et SMS lån, hvor man med en SMS kan låne penge. Selve funktionen i SMS lån findes ikke længere. I stedet bruges mikrolån, kviklån eller forbrugslån, der oftest er under 20.000 kroner med en løbetid på nogle måneder. Det er et krav, at du som låner kan se vilkårene for dit lån.

Det inkluderer renter, gebyrer og løbetid. Ved ikke at bruge SMS lån, og ved at benytte NemID, har Kassekreditten.dk sikret lånerne bedst muligt i låneprocessen.

Hos KasseKreditten har du altid adgang til samme renter, gebyrer og låneperiode, så du slipper for ubehagelige overraskelser. Ved at gøre låneansøgningen og låneprocessen ens hver gang, slipper du for ubehagelige oplevelser. Du kan regne med, at vi kreditvurderer dig grundigt, og at du kun kan låne til det din økonomi kan holde til.

Lånekrav hos KasseKreditten

En stor del af vores firmapolitik er ansvaret for vores potentielle låntagere. Vores krav er meget enkle. Du kan læse dem alle på siden for vores lånevilkår. Kort fortalt må du ikke være registreret i RKI, du skal være minimum 21 år, og du skal kunne stille en minimal sikkerhed. Du skal have et dansk telefonnummer, en dansk folkeregisteradresse og en aktiv e-mailadresse. Derudover må du kun have ét lån hos os ad gangen. Har du allerede et lån hos os, skal du først nedbringe lånet. Derefter kan du ansøge om et nyt lån. 

Det er altså ikke svært at ansøge om et lån hos KasseKreditten, og du har gode chancer for at blive godkendt.

Hvorfor fravælges lånere listet i RKI?

Som nævnt tidligere er det vigtigt for os, ikke at låne til personer der er listet i RKI. RKI står for Ribers kredit information. Ofte er personer listet i RKI indehaver af flere misligholdte lån. Er du registeret i RKI, kan vi ikke låne dig penge, da vi ikke ønsker at sætte dig i en dårlig økonomisk situation. Vi ønsker ikke, at forøge antallet af misligholdte lån. Dette ville både være uansvarligt og ikke i låntagerens interesse. Derfor råder vi også til, at man aldrig optager et lån for at afbetale på et tidligere lån. Det er derfor ikke muligt at optage et SMS lån trods RKI.

Vi opfordrer personer der er registreret i RKI, til at søge hjælp til at nedbringe deres gæld og til fremtidigt at skabe et holdbart budget og en stabil økonomi.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Sms lån - Lån til det du står og mangler

Hos KasseKreditten kan du låne til lige det du står og mangler, uden at vi stiller nogle krav til, at du forklarer hvad pengene skal bruges til. Vi blander os altså ikke i hvad lånet skal bruges på. Hvis du vil optage et lån i banken kræver banken, at du skal fortælle hvad pengene skal bruges til. Det slipper du for når du optager et lån hos os.
Måske vil du gerne låne penge, fordi der er opstået uforudsete udgifter eller måske vil du gerne på en drømmeferie. Det skal du ikke stå til ansvar for over for os. Beslutningen er helt op til dig!

 

Hvornår kan jeg låne hos KasseKreditten?

Vi stiller ikke mange krav til vores låntagere. Dette er blandt andet for at gøre din låneproces så simpel som muligt - uden at gå på kompromis med kvaliteten af din sikkerhed og vores kundeservice. Et af vores krav er dog, at vi ikke giver kreditter til personer under 21 år. Mange unge ender som dårlige betalere. Der er mange ting, man ønsker sig som ung person, der måske lige er flyttet hjemmefra. Der er dog risiko for, at du som ung endnu ikke har det fulde overblik over din økonomi. For ikke at bidrage til den dårlige statistik, ønsker vi derfor ikke at låne til personer under 21 år, som ikke har fået erfaring med at styre privatøkonomien.

 

Hvordan udbetales mit lån?

Med en hurtig låneproces og kreditvurdering udbetales din kredit allerede efter få minutter. Ansøg om dit SMS lån, med hurtig udbetaling i toppen af siden i vores låneformular.

SMS lån - Undgå at stille økonomisk sikkerhed

Vi stiller ingen krav til, at du forklarer os hvad der ligger til grund for din ansøgning om et lån. Du kan låne penge til lige det du står og mangler, uden at du skal stå til ansvar over for os. Du skal heller ikke stille nogen økonomisk sikkerhed for lånet hos os, som du eksempelvis skal hvis du skal låne penge i banken. Vi går ind for at skabe så sikker og nem en låneproces for dig, så du hurtigt kan få svar på, hvad vi kan tilbyde dig. Vi bryder os ikke om, at skulle sætte nogle begrænsninger for dig. Vi mener, at det skal stå dig frit for, hvad du ønsker at bruge dit SMS lån til.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Kan jeg låne gratis hos Kassekreditten?

Ingen lån er gratis. Du kan blive præsenteret for de såkaldt gratis smslån. Disse er dog skabt som en slags markedsføring for lånefirmaerne, så du fremover vil blive kontaktet med henblik på nye SMS lån. KasseKredittens lån er er skabt, så når du optager et kreditlån hos os, skriver du under på at betale et månedligt afdrag på lånet, indtil lånet er indfriet. Med oprettelsesgebyret på 495 kroner og renten på 12,5 % for hver af de måneder, du har en aktiv kredit, skaber vi en sammenhæng mellem høj kvalitet og lave omkostninger. De 12,5 % er minimums betalingen for dit lån. Økonomien er sat sammen, så vi stadig kan sikre dig ordentlige forhold - som fx. dansk kundeservice og en 100 % danskejet virksomhed, hvor forholdene er i orden.

 

Et billigt SMS lån der gør dine ønsker mulige

KasseKredittens SMS lån ligger blandt de billigste på det danske marked, og det er ikke et uheld at KasseKreditten har 5 stjerne på Trustpilot. Vi holder hvad vi lover, og du kommer ikke til at møde skjulte gebyrer. Du ansøger om dit SMS lån gratis og nemt, og hvis du bliver godkendt, så har du pengene hurtigt på kontoen. Er der forskel på et SMS lån og et mobillån? Det korte svar er nej - Lån på mobilen eller computeren, det gør ingen forskel. Se priserne i låneberegneren øverst på siden, og kom hurtigt videre med dine drømme. KasseKreditten gør det muligt for dig, da vi heller ikke spørger hvad du ønsker at bruge pengene på. Træd ind i verden af en mere fleksibel økonomi, og lær hvor nemt det faktisk er.

Få de bedste lånevilkår hos KasseKreditten

For at sikre os, at vores låntagere har de bedste vilkår når de optager et lån hos os, har vi lavet nogle lånevilkår. Disse lånevilkår er krav, som du skal opfylde for at blive godkendt til et lån på op til 15.000 kroner hos os. Kravene er følgende:

 • Du skal være minimum 21 år og kunne stille en minimal sikkerhed for lånet
 • Du skal have et dansk CPR-nummer og en folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktive e-mail adresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer og bankkonto
 • Du skal give adgang til din årsopgørelse via din e-SKAT
 • Du må ikke have mere end ét lån hos os af gangen

Vi har sat ovenstående krav for at sikre, at du som låntager ikke ender i en mulig dårlig økonomisk situation. Vil du vide mere kan du læse vores lånevilkår. Har du spørgsmål, kan du også læse vores ofte stillede spørgsmål, og blive klogere på os som låneudbyder.