Spar penge på at skippe disse dårlige vaner 2019 ▷ Få 11 gode råd her ✓

Spar penge på at skippe disse dårlige vaner

Spar penge på at skippe disse dårlige vaner

Spar penge på at skippe disse dårlige vaner

De fleste af os har dårlige vaner, og de kan være svære at slippe. Først og fremmest handler det om at finde ud af, hvilke dårlige vaner du har. Derefter kan du gøre noget ved dem. Vi har lavet en liste over 11 dårlige vaner, som du kan spare penge på at skippe. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du får bugt med de dårlige vaner. Får du bugt med dine dårlige vaner, kan du spare mange penge årligt. Penge som du kan bruge på, for eksempel en sommerferie sydpå, en ny computer eller noget helt tredje.

 

 

1. Spis mindre ude og spar penge

Tager du ofte på cafe, spiser junkfood og kantinemad? Så kan der være mange penge at spare om året. For at spare penge på mad, kan du med fordel lave en madplan, og lave ekstra mad så du har til madpakken. På den måde undgår du at bruge penge på farten. Derudover kan du også spare penge, ved at tænke over madspild. Laver du en madplan slipper du for at købe mere ind, end hvad du når at få spist. Ved at følge disse råd, kan du spare flere tusinde årligt.

 

2. Skær ned på de unødvendige udgifter

Har du månedlige abonnementer, som du ikke får brugt? Det kan eksempelvis være et fitnessmedlemskab eller tv-kanaler du ikke bruger. Får du ikke trænet, kan du med fordel vælge at skære udgiften fra – det samme gælder for en tv-pakke du ikke får brugt. Opsiger du dit medlemskab i fitness, og din tv-pakke, kan du spare knap 5.000 kroner om året.

 

3. Stop med at ryge

Er du ryger, kan der være mange penge at spare om året ved at kvitte smøgerne. Det er både en god beslutning at tage økonomisk, men også for dit helbreds skyld. Ryger du en halv pakke smøger om dagen, kan du på årsbasis spare omkring 8.000 kroner. Det er mange penge, som kan gøre forskel for dig og din økonomi. Ryger du en pakke smøger om dagen, er der dobbelt så mange penge at spare.

 

4. Tænk over dit madforbrug og spar penge

Du kan spare penge på, at tænke over madspild i dagligdagen. Laver du en madplan slipper du for at købe mere ind, end hvad du når at få spist. Dit forbrug på mad, kan du dermed indrette mere efter, hvad du rent faktisk kan spise. Du kan derudover kigge tilbudsaviser og købe madvarer på tilbud. Ved at følge disse råd kan du spare flere tusinde årligt.

 

5. Undgå impulskøb

Det kan være svært at undgå, at lave et impulskøb engang imellem. Dog kan der være mange penge at spare, hvis du tænker over dine impulskøb. Impulskøb er en dårlig vane, som de fleste af os kan ændre på – og det er let! For at undgå impulskøb kan du bruge kontanter, når du tager ud og køber tøj eller skal handle ind. På den måde bruger du ikke mere, end hvad du har planlagt. Du kan også gå efter, kun at købe de ting der står på din indkøbsseddel, eller de ting du har besluttet dig for i forvejen. Så undgår du at blive friste til at købe mere, end du i princippet har brug for.

 

6. Undgå økonomisk forvirring – Læg et budget og spar penge

Hvis du har svært ved at styre din økonomi, og derfor får dårlige vaner, kan det være en god ide at lægge et budget. Du kan med fordel bruge vores budgetskema, så du kan få større overblik over din økonomi. Laver du et budget, er det lettere for dig, at finde ud af hvilke dårlige økonomiske vaner du har. Så kan du også få bugt med dem.

 

Download “GRATIS budgetskabelon” Budgetskema-KasseKreditten.dk_.xlsx – Downloaded 224 times – 47 KB

 

7. Spar penge på dit vandforbrug

Det er dejligt med et langt varmt bad, men det er en dyr vane på længere sigt. Vandforbruget er en af de ting, som vi tænker mindst over i vores husholdningsforbrug, men der kan være mange penge at spare. Vil du gerne spare penge på vandet, og dermed få flere penge mellem hænderne, kan du for eksempel tage kortere bade, fylde din vaske- og opvaskemaskine helt op og sørge for dine haner og toilettet ikke løber.

 

8. Tag cyklen i stedet for bilen eller offentlig transport

Det er let at tage bilen, eller det offentlige, når man lige skal ned og handle, på arbejde eller blot nogle få kilometer til et arrangement. Det er en vane, der er svær at bryde med, men der er mange penge årligt at spare, ved at gå eller tage cyklen i stedet. Så kan du skære ned på dit forbrug af benzin og tog/bus billetter. Du kan generelt spare mange penge på at prioritere at cykle, fremfor at tage bilen eller offentlig transport.

 

9. Undgå at bruge penge på indkøbsposer

Medbringer du din egen stofpose, når du handler ind, undgår du at købe en plastikpose. Selvom en plastikpose kun koster mellem 1.50-3 kroner, render det hurtigt op, hvis du handler flere gange ugentligt. Handler du 3 gange ugentligt hvor du køber en indkøbspose, kan du spare knap 500 kroner om året, ved at huske din egen indkøbspose. Derudover skåner du også miljøet – det er også en gevinst.

 

10. Køb brugte ting i stedet for nye

Køber du brugte ting, kan du spare mange penge om året. Det kan for eksempel være en cykel, tøj, møbler eller hårde hvidevarer. Selvom tingene er brugte, kan du ofte finde dem i rigtig god stand. Sparer du penge på at købe tingene brugt, kan du også vælge at købe kvalitetsprodukter, fordi de er sat ned brugt. Så får du mere for dine penge, samtidig med at du for bugt med dine vaner om at købe nyt hver gang.

 

11. Sluk standby produkter og spar penge

I de fleste hjem bliver der hvert år brugt unødvendige penge på at betale for strøm, til apparater der står i standby tilstand. Det er en dårlig vane at lade sine ting stå tændt, når man ikke bruger dem. Husker du at slukke for dem, når de ikke bliver brugt, kan du spare op til 1.000 kroner om året. Det eneste det kræver er, at du slukker for stikkontakten, når du er færdig med at bruge et apparat. Det kan for eksempel være dit fjernsyn, din oplader eller andet der bare står og sluger strøm i standby funktion.

 

Få et ekstra skub til din opsparing

Har du brug for et lille skub til din opsparing eller vil bare gerne have lidt ekstra til økonomien? Hos Kasskreditten.dk kan du låne op til 15.000 kr. og få det lige står og mangler. Vi udbetaler straks og du vil have pengene indenfor få minutter. Via vores straksoverførsel er det muligt, at få pengene indenfor få minutter i alle ugens dage. Hos os stiller vi ingen spørgsmål til de lånte penge og du vil derfor være helt fri for at stille sikkerhed til lånet.