SU lån 2019 ▷ Mangler du penge? Lån op til 15.000 hos KasseKreditten ✓

SU lån

SU lån eller kviklån hos KasseKreditten? Bliv klogere lige her

Hvis man vælger at optage et SU lån, så bør man først og fremmest gøre sig klar på, at et SU lån betales tilbage over rigtig lange perioder. Det vil derfor ikke være uhørt, at du bruger 15 år på at betale dit SU lån tilbage. Du kan dog sagtens undgå – i særdeleshed hvis dine udgifter er pludselige og ikke tilbagevendende.

Vælg i stedet et kviklån hos Kassekreditten, hvor du kan betale dit lån tilbage over en kortere periode. Det er en fordel for dig, da du derved hurtigere kan betale dit lån af. Hos KasseKreditten kan du låne mellem 3.000 og 15.000 kroner nemt og hurtigt. Læs med her og blive klogere på vores låneprogram.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328.35
 • ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.686,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.8.242,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.13.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Forskel mellem SU lån og kviklån hos KasseKreditten

Når du optager et SU lån, så fungerer det ikke således, at du får udbetalt dit lån på én gang. Et SU lån ydes som en ekstra indtægt, der lægges oven i din månedlige uddannelsesstøtte. Derfor er et SU lån også mest egnet til forhøjede leveomkostninger, som betyder, at man har et fortsat behov for en større indkomst, end man reelt har.
Når du optager et kviklån hos Kassekreditten, så kan du se frem til en udbetaling, der falder på én gang, og et kviklån er derfor ikke rettet mod generelt forhøjede leveomkostninger.

Hvad er renten på SU lån?

Renten på SU lån er 4 procent om året, for studerende der stadig er under uddannelse. Når du er færdig med at studere, forrentes din gæld til SU, hvor der også bliver tilføjet et tillæg (på højst 1 procent). Tillægget bliver fastsat i Finansloven hvert år.
Betaler du ikke din gæld tilbage til tiden, stiger renten til hele 8,05%. Du skal betale renter af dit SU lån indtil den dag du har tilbagebetalt din gæld. Det vil sige, at der både er renter på dit lån mens du læser, og når du er færdig med at læse.

SU lån - Så meget kan du låne

Når du ansøger om et SU lån kan du vælge at søge om et lån på op til 3.116 kroner. Beløbet vil blive udbetalt til din NemKonto månedligt. Ulempen ved at tage et SU lån er, at du automatisk vil modtage lånet hver måned, når du har ansøgt om det. Det kan være svært at holde øje med, hvor meget du egentligt har lånt. Det er en ulempe for dig, da du derved kan blive overrasket over lånebeløbet når du skal betale det tilbage.
Låner du i stedet hos KasseKreditten, låner du ét beløb på én gang som du betaler tilbage månedligt, måneden efter du har lånt pengene. Du er derved hurtigere gældsfri.

Krav for at få SU lån

For at kunne få SU lån, skal du være studerende, være studieaktiv og få SU i forvejen. Du kan først modtage SU lån et kvartal efter du er fyldt 18 år. Derudover kan du maksimum få SU lån i 70 måneder, hvilket svarer til 5 år og 10 måneder. Du kan ikke ansøge om SU før du er optaget på din uddannelse. Så snart du er optaget på en uddannelse, kan du ansøge om SU lån på su.dk.

Få hurtig udbetaling hos KasseKreditten

Som nævnt ovenover er en af forskellene mellem et kviklån og et SU lån udbetalingsraten. Hvis du eksempelvis står overfor en pludselig og uforudset udgift, så hjælper det ikke, at du kan få en del af dit lån udbetalt til næste måned. Lån penge hos Kassekreditten og modtag pengene allerede inden for få minutter.

Straks udbetaling

Hos Kassekreditten udbetales vores forbrugslån med straksudbetaling. Hvis du søger om et kviklån hos os, og får det godkendt, får du allerede pengene efter få minutter. Dette er altså en af de helt klare forskelle mellem et kviklån og et SU lån. Når du optager et kviklån hos Kassekreditten, så står du overfor en forbløffende kort venteperiode.

Få dit lån udbetalt til din NemKonto

Når du ansøger om et lån hos KasseKreditten, vil du få dit lån udbetalt direkte til din NemKonto. Det skyldes, at det er en langt sikre måde at låne penge på. Vi ønsker nemlig, at du skal være så sikker som mulig når du optager et lån hos os. Med andre ord står du sikkert, hvis andre pludselig misbruger dine oplysninger og din identitet. Ansøger du om et SU lån får du det også udbetalt til din NemKonto. SU lånet udbetales forud den sidste bankdag i måneden.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

SU LÅN? KasseKreditten.dk

Regulering af rente ved tilbagebetaling

Der er tydelige fordele ved hurtigt at få afviklet et lån, hvoraf en særlig fordel er forrentningen af lånet. Når du betaler mere, end du er påkrævet ved din månedlige afbetaling, så falder rentebetalingen også proportionelt.

Det betyder alt sammen, at det i længden er ganske lukrativt at have mulighed for at tilbagebetale sit lån på én gang. Det kan spare dig for mange bekymringer og udgifter i det lange løb.

Derfor kan et kviklån hurtigere være ude af verdenen, end et SU lån vil være.

Kviklån eller SU lån? Tilbagebetaling

Når du tager et SU lån, kan du vente med at betale lånet tilbage til, du er færdig med din uddannelse. Når du er færdig med at studere, begynder den første tilbagebetaling den 1. januar året efter din uddannelses er sluttet. Du får automatisk besked, når det er tid til at betale lånet tilbage. Det vil sige, at det kan tage flere år før du er færdig med at afdrage på din SU gæld.
For mange kan det være mindre attraktivt, fordi du i en senere alder ønsker at investere, men det kan blive svært med en større SU gæld du ikke har betalt endnu. Det kan du lave om på, ved at tage et lån hos KasseKreditten. Hos os låner du penge til det du mangler nu og her,  og afdrager hele gælden over et år. Det er en fordel for dig, hvis du på et senere tidpunkt, for eksempel når du er færdig med at studere, gerne vil være gældfri og investere i et hus, en bil eller andet.

Varierende tilbagebetalingsperioder

Dertil adskiller kviklån sig fra SU lån på baggrund af tilbagebetalingsperioden. Du har nemlig virkeligt frie hænder i forhold til tilbagebetalingen af dit kviklån hos Kassekreditten. Vil du gerne have lånet hurtigt ud af verden, så kan du altid afbetale mere, end din månedlige tilbagebetaling foreskriver.

Hurtigere godkendelse end SU lån

Der er også store forskelle mellem godkendelsen på et SU lån og et kviklån hos Kassekreditten. Hos Kassekreditten foregår kreditvurderinger nemlig alt sammen elektronisk og automatisk. Når du derfor søger et lån hos Kassekreditten, så giver du derfor adgang til simple oplysninger om SKAT og lønsedler. På baggrund af dette udregnes en kreditvurdering, som fastslår hvor stort et kviklån, du kan optage.
Når alt dette foregår automatisk, så resulterer det også i en suverænt hurtig processing, som du eksempelvis ikke kan finde ved optagelsen af et SU lån. Der går omtrent ti sekunder fra, at du underskriver din låneansøgning, til at du får et definitivt svar på denne. Her er der altså ingen ventetid.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

SU lånKortvarigt fremfor langvarigt

Det er vigtigt at understrege, at når du optager et kviklån hos Kassekreditten, så bør dette lån kunne tilbagebetales indenfor en overskuelig periode. Der er derfor også tidspunkter, hvor du hellere bør søge en anden type lån. Indenfor SU lån kan du også optage slutlån, som er relevante, når du nærmer dig slutningen af din uddannelse, men du er løbet tør for SU klip. Her kan et slutlån være mere brugbart end et kviklån fra Kassekreditten.

Dette er grundet, at slutlånet fungerer som et SU lån, hvor du får udbetalt et fast beløb hver måned. Dette lån optages typisk til at opfylde dine basale leveomkostninger. Det er ikke ideelt at forsørge sig selv kontinuerligt på baggrund af et kviklån fra Kassekreditten. Kviklånet bør være mere kortvarigt, hvorimod et SU lån oftest vil være suverænt langvarigt.

SU lån eller Kviklån? Få et kviklån til ethvert formål

Hos Kassekreditten stiller vi ikke spørgsmålstegn ved, hvad du optager et kviklån til. Vi har dog visse anbefalinger, som du altid bør følge, når du optager et kviklån. Du skal eksempelvis aldrig afbetale ét lån ved at optage et andet lån. Til trods for forbehold som dette, som er med til at beskytte dig for økonomiske konsekvenser, så er kviklån fra Kassekreditten brugbare til ethvert formål. Det er altså kun dig selv, der sætter grænserne for, hvad du ønsker at optage et kviklån til.

SU lån eller Kviklån? Lån sikkert hos KasseKreditten

Vi har oprettet særlige foranstaltninger mod svindel her hos Kassekreditten. Dette sørger i høj grad for din sikkerhed, når du optager et lån. Når du søger om at optage et kviklån hos Kassekreditten, så foretager vi blandt andet en PID/RID validering, som grundlæggende går ind og undersøger, om der er overensstemmelse mellem NemID og CPR-nummer. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, som er skabt til at beskytte dig mod misbrug af identitet.

Aldersforskelle mellem kviklån og SU lån

Der kan dog ligge en vis hæmsko i aldersgrænserne for de forskellige typer af lån. Det er muligt at optage et SU lån, når du er blevet 18 år og altså kan modtage statsstøtte. Hos Kassekreditten er en del af vores lånevilkår, at du har en minimumsalder på 21 år og er myndig. Denne aldersgrænse er med til at beskytte dine interesser, da vi ser det som en ekstra garanti for, at man kan optage et kviklån på en ansvarlig facon.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Intet behov for at stille sikkerhed ved kviklån

Det kan være almindelig praksis hos andre låneudbydere, at man er påkrævet at stille en form for sikkerhed for sit lån. Hos Kassekreditten behøver vi hverken sikkerhed i form af hus, bil eller anden ejendom. Det eneste påkrævede er den automatiske autorisering af lånet igennem information fra SKAT og lønsedler. Dette fører til en godkendelse af kviklånet, som altså kan udbetales til dig nærmest momentant. Det kan nærmest ikke blive lettere.

 

Lige så sikker udbetaling som SU lån

Når du foretager et kviklån, og når du foretager et SU lån, så sker udbetalingen igennem NemID og derfor til din NemKonto. Dette er i første omgang ikke særligt fleksibelt, da vi ikke udbetaler til andre konti – det er derimod troværdigt, og sikkerheden er i top. Du skal derfor aldrig bekymre dig om forringede sikkerhedsomstændigheder, når du optager et kviklån i forhold til et SU lån. Det fungerer ved samme fremgangsmåde.

 

Individuel rådgivning og hjælp

Hvis du har tvivl eller spørgsmål omkring kviklån, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os hos Kassekreditten. Hvis du eksempelvis skal have afklaret forskellen mellem et SU lån og et kviklån, så er det også muligt at få denne forskel udpenslet, så du forstår, hvad du går ind til. Vi kan altid kontaktes på info@kassekreditten.dk eller telefonisk på på nummeret 70 71 10 60. Vi ser frem til at høre fra dig. Hvis du er klar til at tage dit online lån i dag, så er det nemt og enkelt og hurtigt! Bare gå videre til vores ansøgningsformular her.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?
Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?
Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto efter få minutter.

Hvem bliver godkendt?
For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.