SU lån 2018. Bind dig ikke i 15 år til et SU lån ▷ Penge til dit behov ✓

SU lån

Bind dig ikke i 15 år til et SU lån - Kviklån til dit behov

Hvis man vælger at optage et SU lån, så bør man først og fremmest gøre sig klar på, at et SU lån betales tilbage over rigtig lange perioder. Det vil derfor ikke være uhørt, at du bruger 15 år på at betale dit SU lån tilbage. Du kan dog sagtens undgå – i særdeleshed hvis dine udgifter er pludselige og ikke tilbagevendende. Vælg i stedet et kviklån hos Kassekreditten.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328,40
 • Månedlig minimumsbetaling: kr.625
 • Samlede kreditomkostninger: kr.7.995
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.12.995
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Forskel mellem SU lån og kviklån

Når du optager et SU lån, så fungerer det ikke således, at du får udbetalt dit lån på én gang. Et SU lån ydes som en ekstra indtægt, der lægges oven i din månedlige uddannelsesstøtte. Derfor er et SU lån også mest egnet til forhøjede leveomkostninger, som betyder, at man har et fortsat behov for en større indkomst, end man reelt har.

Når du optager et kviklån hos Kassekreditten, så kan du se frem til en udbetaling, der falder på én gang, og et kviklån er derfor ikke rettet mod generelt forhøjede leveomkostninger.

Nærmest øjeblikkelig udbetaling kontra SU lån

Som nævnt ovenover er en af forskellene mellem et kviklån og et SU lån udbetalingsraten. Hvis du eksempelvis står overfor en pludselig og uforudset udgift, så hjælper det ikke, at du kan få en del af dit lån udbetalt til næste måned. Lån penge hos Kassekreditten og modtag pengene allerede inden for 1 hverdag. Det er derfor et spørgsmål om mellem 3 dage og få timer.

Udbetaling alle hverdage klokken 12:00

Hos Kassekreditten udbetales vores forbrugslån i alle hverdage klokken 12:00. Hvis du derfor eksempelvis søger om et kviklån mandag klokken 9:00, så er der tale om en venteperiode på 3 timer, før du får udbetalt dit lånte beløb. Dette er altså en af de helt klare forskelle mellem et kviklån og et SU lån. Når du optager et kviklån hos Kassekreditten, så står du overfor en forbløffende kort venteperiode.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Varierende tilbagebetalingsperioder

Dertil adskiller kviklån sig fra SU lån på baggrund af tilbagebetalingsperioden. Du har nemlig virkeligt frie hænder i forhold til tilbagebetalingen af dit kviklån hos Kassekreditten. Tommelfingerreglen for tilbagebetaling er den, at det foregår over 12 måneder. Men hvis du derimod gerne vil have lånet hurtigt ud af verden, så kan du altid afbetale mere, end din månedlige tilbagebetaling foreskriver.

SU LÅN? KasseKreditten.dkRegulering af rente ved tilbagebetaling

Der er tydelige fordele ved hurtigt at få afviklet et lån, hvoraf en særlig fordel er forrentningen af lånet. Når du betaler mere, end du er påkrævet ved din månedlige afbetaling, så falder rentebetalingen også proportionelt.

Det betyder alt sammen, at det i længden er ganske lukrativt at have mulighed for at tilbagebetale sit lån på én gang. Det kan spare dig for mange bekymringer og udgifter i det lange løb. Derfor kan et kviklån hurtigere være ude af verdenen, end et SU lån vil være.

Hurtigere godkendelse end SU lån

Der er også store forskelle mellem godkendelsen på et SU lån og et kviklån hos Kassekreditten. Hos Kassekreditten foregår kreditvurderinger nemlig alt sammen elektronisk og automatisk. Når du derfor søger et lån hos Kassekreditten, så giver du derfor adgang til simple oplysninger om SKAT og lønsedler. På baggrund af dette udregnes en kreditvurdering, som fastslår hvor stort et kviklån, du kan optage.

Når alt dette foregår automatisk, så resulterer det også i en suverænt hurtig processing, som du eksempelvis ikke kan finde ved optagelsen af et SU lån. Der går omtrent ti sekunder fra, at du underskriver din låneansøgning, til at du får et definitivt svar på denne. Her er der altså ingen ventetid.

Kortvarigt fremfor langvarigt

Det er vigtigt at understrege, at når du optager et kviklån hos Kassekreditten, så bør dette lån kunne tilbagebetales indenfor en overskuelig periode. Der er derfor også tidspunkter, hvor du hellere bør søge en anden type lån. Indenfor SU lån kan du også optage slutlån, som er relevante, når du nærmer dig slutningen af din uddannelse, men du er løbet tør for SU klip. Her kan et slutlån være mere brugbart end et kviklån fra Kassekreditten.

Dette er grundet, at slutlånet fungerer som et SU lån, hvor du får udbetalt et fast beløb hver måned. Dette lån optages typisk til at opfylde dine basale leveomkostninger. Det er ikke ideelt at forsørge sig selv kontinuerligt på baggrund af et kviklån fra Kassekreditten. Kviklånet bør være mere kortvarigt, hvorimod et SU lån oftest vil være suverænt langvarigt.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Kviklån til ethvert formål

Hos Kassekreditten stiller vi ikke spørgsmålstegn ved, hvad du optager et kviklån til. Vi har dog visse anbefalinger, som du altid bør følge, når du optager et kviklån. Du skal eksempelvis aldrig afbetale ét lån ved at optage et andet lån.

Til trods for forbehold som dette, som er med til at beskytte dig for økonomiske konsekvenser, så er kviklån fra Kassekreditten brugbare til ethvert formål. Det er altså kun dig selv, der sætter grænserne for, hvad du ønsker at optage et kviklån til.

Sikkerhedsforanstaltninger mod svindel

Vi har oprettet særlige foranstaltninger mod svindel her hos Kassekreditten. Dette sørger i høj grad for din sikkerhed, når du optager et lån. Når du søger om at optage et kviklån hos Kassekreditten, så foretager vi blandt andet en PID/RID validering, som grundlæggende går ind og undersøger, om der er overensstemmelse mellem NemID og CPR-nummer. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, som er skabt til at beskytte dig mod misbrug af identitet.

Aldersforskelle mellem kviklån og SU lån

Der kan dog ligge en vis hæmsko i aldersgrænserne for de forskellige typer af lån. Det er muligt at optage et SU lån, når du er blevet 18 år og altså kan modtage statsstøtte. Hos Kassekreditten er en del af vores lånevilkår, at du har en minimumsalder på 21 år og er myndig. Denne aldersgrænse er med til at beskytte dine interesser, da vi ser det som en ekstra garanti for, at man kan optage et kviklån på en ansvarlig facon.

Intet behov for at stille sikkerhed ved kviklån

Det kan være almindelig praksis hos andre lånudbydere, at man er påkrævet at stille en form for sikkerhed for sit lån. Hos Kassekreditten behøver vi hverken sikkerhed i form af hus, bil eller anden ejendom. Det eneste påkrævede er den automatiske autorisering af lånet igennem information fra SKAT og lønsedler. Dette fører til en godkendelse af kviklånet, som altså kan udbetales til dig nærmest momentant. Det kan nærmest ikke blive lettere.

Lige så sikker udbetaling som SU lån

Når du foretager et kviklån, og når du foretager et SU lån, så sker udbetalingen igennem NemID og derfor til din NemKonto. Dette er i første omgang ikke særligt fleksibelt, da vi ikke udbetaler til andre konti – det er derimod troværdigt, og sikkerheden er i top. Du skal derfor aldrig bekymre dig om forringede sikkerhedsomstændigheder, når du optager et kviklån i forhold til et SU lån. Det fungerer ved samme fremgangsmåde.

Individuel rådgivning og hjælp

Hvis du har tvivl eller spørgsmål omkring kviklån, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os hos Kassekreditten. Hvis du eksempelvis skal have afklaret forskellen mellem et SU lån og et kviklån, så er det også muligt at få denne forskel udpenslet, så du forstår, hvad du går ind til.

Vi kan altid kontaktes på info@kassekreditten.dk eller telefonisk på på nummeret 70 71 10 60. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du er klar til at tage dit online lån i dag, så er det nemt og enkelt og hurtigt! Bare gå videre til vores ansøgningsformular her.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?

Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?

Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto dagen efter, du har godkendt dit lån. Vi udbetaler alle hverdage med undtagelse af helligdage.

Hvem bliver godkendt?

For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.