Tjen penge: 10 måder at få hurtige penge på ▷ Tjek vores guide 2020 ✓

10 måder at få hurtige penge på

10 måder at få hurtige penge på

10 måder at få hurtige penge på

Tjen penge hurtigt: Her er en guide til dig, som gerne vil have nogle lette og hurtige penge. Nogle gange kan budgettet være en smule presset, og det kan være svært at få råd til det hele. I stedet for at vente med at få penge til næste lønningsdag, kan du gøre noget aktivt nu og her og hurtigt få penge. Læs videre og se vores 10 forslag til måder du hurtigt kan tjene penge på.

 

1. Tjen penge på at svare på undersøgelser

Kunne du godt tænke dig at tjene lidt ekstra, så er her en god måde at tjene hurtige penge på. Mange virksomheder betaler folk for at svare på undersøgelser eller give deres mening om en reklame. Det er ikke noget du bliver styrtende rig af, men sidder du alligevel og keder dig i toget, venter på din mad bliver færdig eller noget helt tredje, så er det en god måde at udnytte tiden på.
Det eneste det kræver er, at du har adgang til internet og dermed har mulighed for at medvirke i et undersøgelsespanel. Udbetalingen er forskellig alt efter hvilken virksomhed du vælger. Nogle virksomheder betaler pengene kontant, andre via gavekort og donationer.

Find flere information her.

 

2. Tjen penge på at leje dit hjem ud

Hvis du har et ekstra værelse, eller er på ferie i en længere periode, kan du let tjene penge på at leje dit hjem ud. På den måde kan du hurtigt tjene penge, så du har færre udgifter til din husleje. Der findes flere forskellige administrative virksomheder online, der kan hjælpe dig med at finde udlejere til dit værelse/din lejlighed.
Det er nemt og effektivt at leje dit hjem ud, da det eneste det kræver er, at du skal rydde op inden en lejer flytter ind i dit hjem. Vi vil altid anbefale dig, at leje dit hjem ud igennem administrativ virksomhed med forstand på denne type udlejning, da du dermed er sikret hvis der skulle ske noget.
Vær dog opmærksom på, at det ikke tilladt at leje alle værelser/lejligheder ud til anden side.

Du kan eksempelvis gøre brug af Airbnb.

 

3. Tjen penge på at anmelde ting på internettet

Hvis du har en populær blog, Instagram, YouTube eller andet hvor du har mange læsere eller følgere, kan du tjene penge på at anmelde eller reklamere for produkter, webshops eller noget helt andet. Der sker på følgende måde: de sender ting til dig, og du skriver herefter et indlæg eller optager en video med produktet.
Når du har reklameret for virksomheden eller et givent produkt, vil du tjene penge. Det er en nem, sjov og hurtig måde at tjene penge på.

Du kan finde flere informationer her.

 

4. Tjen penge på at sælge ud af dine ting

Har du en kælder fyldt med møbler eller brugsgenstande, eller flere sække fyldt med gammelt tøj, så er det muligvis på tide at gøre noget ved det. I stedet for at smide tingene ud, kan du sælge dem. Der findes mange online sider, hvor du kan sælge ud af dine gamle ting. Du kan også leje en stand på ét af de mange loppemarkeder, der er landet over.
Hvis du gerne vil tjene hurtige penge, skal du blot rydde ud i dine ting og sælge de ejendele du ikke længere bruger. På den måde kan andre også få gavn af dem.

 

5. Tjen penge på samkørsel

Du er måske en af de personer, hvor kørsel er en stor udgift i det månedlige budget. Det kan du gøre noget ved. I stedet for at betale i dyre domme på at fragte dig selv fra A til B, kan du tjene penge på samkørsel. Du kan altså samle folk op i nærområdet, der alligevel skal samme vej som dig og tjene penge på det. Derved kan du spare penge på din månedlige udgift til kørsel, og få større luft i din økonomi.

Du kan eksempelvis bruge GoMore.

 

6. Tjen penge på reklamer på din bil

Måske har du set biler der kører rundt med reklamer klistret langs siderne som eksempelvis Coca Cola eller Faxe Kondi.
Får du reklamer på din bil, bliver du betalt for at køre rundt med dem. Du kan enten få betalingen månedligt eller over en enkelt betaling – det afhænger af hvad du reklamerer for. Vil du gerne tjene lette penge, så er det en god måde at tjene penge på, uden rigtigt at skulle yde noget.

Du læse finde flere informationer her.

 

7. Tjen penge på at sælge dine billeder

På internettet og i nyhedsmedier er der er stort marked for billeder. De billeder der ligger offentligt, er ofte beskyttet af Copyright og de må derfor ikke bruges. Efterspørgsel efter privatfotografier er blevet større, da virksomheder og nyhedsmedier nu er villige til at betale for dem.
Er du en af dem der enten tager mange billeder, eller godt kan lide at tage billeder i din fritid, har du mulighed for at sælge dem online. På den måde kan du tjene hurtige penge, for noget du ikke nødvendigvis har brugt lang tid på.

 

8. Tjen penge ved at kigge dit budget for i sømmene

Der er mange penge at spare, ved at lægge et budget og gennemgå dine udgifter. Derved kan du finde ud af, om du kan spare på nogle poster, eller om der er nogle udgifter som du kan skære helt væk fra din økonomi.
Der er mange måder at spare i sit budget på. Du kan eksempelvis spare penge på dit madbudget, ved at tjekke tilbudsaviser og lave en ugentlig madplan. Derudover er der også mange penge at spare på vand og -elregningen, ved at tænke over de vaner du har i hjemmet. Som man siger: hvad der er sparret er tjent.

 

9. Tjen penge på at sælge din hobby

Elsker du at strikke, sy, bage, tegne eller andre kreative fremstillinger, kan du let tjene penge på din hobby. Hvem har ikke lyst til at tjene penge på noget man godt kan lide? Har du en hobby hvor du laver ting, som måske kunne være interessant for andre at købe, så er det mulighed at tjene hurtige penge på dem.
Du kan sælge dine ting på markeder eller via forskellige online kanaler. Måske er det bare en hobby for dig, men det kan også blive en indtægt.

 

10. Lån hos KasseKreditten

Står du i en situation hvor du mangler penge nu og her, så er der hjælp at hente. Vi ved, at det kan være stressende at stå i en situation hvor man mangler penge og kontoen viser røde tal. Det kan du gøre noget ved. Hos KasseKreditten.dk kan du låne mellem 3.000 og op til 15.000 kroner her og nu til lige det du står og mangler. Når dit lån bliver godkendt overfører vi pengene til dig via vores straksoverførsel, så du kan få pengene indenfor få minutter. Vores straksoverførsel er tilgængelig alle ugens 7 dage også i weekenden.

Vil du læse mere om vores lån, kan du finde flere informationer her.