Lån med gode anmeldelser på Trustpilot.dk? ▷ Vælg KasseKreditten ✓

Trustpilot.dk

Kassekreditten.dk har topanmeldelser på trustpilot.dk

Hvis du klikker dig ind på anmelder-sitet Trustpilot.dk og søger efter Kassekreditten, da vil du se mange funklende stjerner, som giver Kassekreditten den overordnet anmeldelse "Fremragende". Dette er den bedste anmeldelse, som man kan opnå på Trustpilot, der er kvitteret med 5 stjerner. Derfor må man godt have lov at prale lidt. Vi tilbyder lån fra 3.000 og op til 15.000 kroner med en nem og hurtig låneproces.

Låneansøgningen kan udfyldes på omkring 1 minut, og herefter foretager vi en individuel kreditvurdering af dig, så hurtigt som muligt. Hvis vi imødekommer din forespørgsel på lånebeløbet, får du låneansøgningen retur, og da skal du blot underskrive den med NemID. Fra datoen af underskrivelsen kan du forvente, at lånet bliver udbetalt på din konto få minutter efter.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328.35
 • ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.686,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.8.242,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.13.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Vi har fokus på kundetilfredshed

Vi er overbeviste om, at denne fremragende indsats, som vi har gjort os fortjent til, skyldes, at vi fokuserer på høj kundetilfredshed. Dialog med vores kunder er altafgørende for, at vi kan levere en god indsats. Det skal nævnes, at alt vores kommunikation foregår online, men nu til dags, er det også mere tilgængeligt, end hvis kunden skulle rende til møder hele tiden. Her kan du kommunikere med os, når det passer dig – lige fra mobiltelefonen.
Desuden er din feedback på Trustpilot.dk meget vigtig for, at vi kan indhente viden om, hvad vi kan forbedre, så vi hele tiden kan udvikle vores lånevirksomhed i den rigtige retning. 

Brugervenlig platform

Udover at have en tæt kontakt med vores kunder online, har vi også haft fokus på brugervenlighed. KasseKreditten har gode anmeldelser på trustpilot.dkDet skal være nemt og enkelt, når du skal søge om at låne penge hos os. Måden, du låner penge på, er som følger:

 • Vælg det beløb du vil søge om at låne
 • Udfyld en låneansøgning
 • Giv adgang til e-Skat, som er udgangspunktet for vores kreditvurdering
 • Underskriv låneaftalen sikkert med NemID
 • Få udbetalt lånet

Såfremt du får bevilliget et lån hos os, kan du hele tiden på din online profil følge, hvor meget du skylder, og hvor meget du skal betale i rente hver måned.

Det står der i anmeldelserne på Trustpilot.dk

I vores anmeldelser på Trustpilot.dk er der flere forskellige positive kommentarer, som vi har taget et udpluk fra her Hurtigt og nemt", Nemt og sikkert”, Rigtig god og hurtigt svar som kan anbefales" og Sikker låneudgiver – nem, hurtig og udbetaling dagen efter

Desuden skriver en af anmelderne en længere uddybende anmeldelse:
”de er meget hurtige til at godkende og oprette lån rigtig dejligt når man lige mangler lidt kredit som alm. banker ikke giver”

Hos Kassekreditten er vi glade for disse anmeldelser, som lever op til de mål, som vi har med firmaet. Blandt andet ønsker vi, at det skal være nemt og personligt, også når det foregår online. Hvis du har anledning til spørgsmål, kan du også altid kontakte os. Det kan du gøre på kundeservice på tlf.: 71 70 10 60, som har åbent alle hverdage fra kl. 9.00-17.00.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Vi tager også imod ris

Vi er naturligvis meget glade for, at langt de fleste anmeldelser af Kassekreditten.dk er positive. Men brænder du inde med noget konstruktiv kritik, er du også velkommen til at komme med din ærlige mening på Trustpilot.dk. Dog vil vi venligt minde om at holde den gode tone. Ud fra det kan vi få en god dialog om mulighederne.

Efterlever dansk lovgivning

Kassekreditten er en låneudbyder, som hører under den danske virksomhed Finans 247 ApS. Virksomheden er registeret ved Finanstilsynet. Det betyder, at vi efterlever den danske lovgivning 100% på området. Derfor kan du også vide dig sikker, når du låner hos os.

Du opnår høj sikkerhed af personlige oplysninger

At give vores kunder en tryg følelse i maven er meget vigtigt for os. Vi samarbejder med NemID, hvilket er med til at øge sikkerheden i vores system. Når du tilkendegiver dig hos os, så laver vi en PID/RID validering, hvor vi undersøger, om dit CPR-nummer matcher dit NemID. Det sikrer, at det kun er dig, der kan låne i dit navn.
Samtidig sørger vi for at opbevare dine oplysninger krypteret, således ingen kan få adgang til dem.


Vi anbefaler på det kraftigste, at du kun låner til dit eget behov. Låner du for en anden, kommer du til at hænge på eventuelle gebyrer eller andet, som kan komme, hvis du ikke tilbagebetaler os rettidigt. Desuden kan du risikere at komme i RKI-registreret, som gør det svært for dig at låne penge fremover.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Det vurderer vi dig på

Når vi vurderer, om vi vil låne dig penge, ser vi på din nuværende, økonomiske situation. Herunder ser vi på den seneste lønseddel, faste udgifter samt årsopgørelse. Hvis vi vurderer, der er grundlag for, at du kan tilbagebetale de lånte penge senere, da kan du låne penge hos os. Hvis du får afslag på din låneansøgning, tyder noget på, at din indkomst er for lav i forhold til antallet af faste udgifter. Dermed bør du i stedet se på, om du kan regulere udgifterne eller opnå stigning i din indkomst.

Lån for disse beløb

Du kender måske et online lån som et kviklån, smslån, forbrugslån, hurtig lån eller er mobillån. Kært barn har mange navne som man siger. I princippet er alle låne det samme, falder alle ind under kategorien online lån. Vi tilbyder online lån, så vi kan være til stede der hvor du er. Hos os kan du låne for mellem 3.000-15.000 kroner.

Hvis du søger om 15.000 kr., kan du dog risikere, at vi kun tilbyder dig at låne halvdelen, hvis vi vurderer det i kreditvurderingen. Da kan du tage lånet eller lade være. Husk på at vi gør det også for din sikkerhed og for at beskytte dig, så du ikke kommer ud for at skulle betale gebyrer eller andet, fordi du ikke kan tilbagebetale lånet inden for løbetiden.

Løbetiden er

Vi har en fleksibel låneperiode på vores forbrugskreditter. Hvor lang en løbetid lånet skal have, må du selv bestemme. Det afhænger af  hvor meget du betaler tilbage ad gangen. Du kan også vente helt til sidst med at betale kreditten igen, hvis det passer dig bedst. Men du skal betale en minimumsbetaling hver måned for at låne hos os.

Kend renten for forhånd

Der er mange forskellige låneudbydere online og som butikker, og det er også forskelligt, om de kører med lave og høje samt faste og variable renter. Hos os kører vi med en fast, lav rente. Den ligger på 12,5%, uanset hvor meget du låner for i spændet 3.000 og 15.000 kroner. Denne rente er blandt de billigste på markedet, og fordelen er, at du kender den på forhånd, så der ikke kommer overraskende gebyrer. Så længe du betaler rettidigt, kan du regne med renten.